Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

TERVETULOA AKU ANKAN UUDELLE NETTISIVULLE!

Aku Ankka on saanut upouudet nettisivut.

Aki Hyyppä
mauaku 650

AKKARIN toimitus kutsuu kaikki vanhat tutut tutustumaan uuteen nettisivuunsa, joka napakan suunnittelun ja tiukan bittipultin vääntelyn jälkeen saadaan viimein yleisölle avoimeksi.

Vaikka sivusto näyttääkin nyt ihka uudelta ja uljaalta, suuriin sisältömuutoksiin ei ole ollut tarvetta. Edellisen sivuston suurin ongelma oli, ettei se sallinut kuvallisesti uljaita nostoja etusivulle – eipä juuri teksteinkään. Sivustomme aarteet eivät päässeet esille arvoisellaan tavalla. Tämä puute on nyt taatusti korjattu ja kaikki uljas sisältö on paremmin kaikkien Akun ystävien saatavilla.

Jos nettiprojekteista jotain voi oppia, niin mitään ei kannata pitää lopullisena totuutena tai valmiina urakkana. Osittain juuri siksi julkaisemme sivuston juuri nyt juhannusviikolla, jolloin emme edes odota kävijöiden suurta hyökyä. Haastammekin tiedät Akkarin sivuston kaikkein uskollisimmat talkoisiin! Taittakaa sanan peistä keskustelupalstalla, miten saisimme nykyisestä sivustosta vieläkin paremman. Miten artikkelit tai kirjasto pitäisi järjestää, ovatko blogit reilassa, miten teille tärkeimmät asiat pitäisi nostaa etusivulle tai mitä nyt sivustosta ikinä mieleen juolahtaakaan. Toimitus seuraa keskustelua silmä tarkkana ja takuulla toteuttaa parhaat toiveet tai ideat – teitä vartenhan me näitä sivuja ylläpidämme!

Kohtasimme muutamia teknisiä haasteita, kun toimme sisältöä vanhalta sivustolta. Galleria ja osa peleistä siirtyy vasta muutaman päivän kuluttua, mutta ohraisimmin kävi Akupedialle. Ei huolta, se palaa entistä ehompana ja helppokäyttöisempänä vuoden loppupuolella. Hiidenkirnun (Kiitos!) johdolla valikoimme 113 kiintoisinta artikkelia pahinta tiedonjanoa sammuttamaan.

Muutamia mukavia uutuuksiakin saimme, esimerkiksi paatuneita ankisteja ilahduttanee ihka ensimmäisestä Aku Ankan päivittäisestä sanomalehtistripistä alkava Al Taliaferro -kavalkadi. Uusi Päivän strippi päivittyy joka päivä tasan kello 13.13...

Toivottavasti viihdytte!

Toimituksen puolesta,

Aki

Päätoimittaja

 

Lähde: http://www.akuankka.fi/artikkeli/tietolaari/ajankohtaista/tervetuloa_aku_ankan_uudelle_nettisivulle


Walt Disney

AKU ANKAN NETTISIVUT
©2019 Aku Ankka - suntuubi.com