Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kartta (Opastus)

 

Tervetuloa Opastukseen! Olet varmaan eksinyt linkkien kierteisiin? Mutta ei huolta! Tämä osio auttaa Sinua!

 

- Etusivu: Se esittelee sivun ja toimii vähän kuin sisäänkäyntinä sivuille! (http://kaak.suntuubi.com/)

- Info-Ankka: Se kertoo omista kategoriostaan ja toivottaa tervetulleeksi. Sen alakategoriat ovat kuin HELPPI-sivusto eli sivusto, josta voit kysyä apua! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=10)

  • Ankkalinnalainen Info: Se on sivu, josta voit kysyä asioita itse. Se on keskustelupalstan muodossa! Kysymykset usein rajoittuvat Ankkalinnalaisiin tai Disney'n! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=12)
  • Ankka-Netti: Se on sivu, josta voit kysyä asioita itse. Se on keskustelupalstan muodossa! Kysymykset usein rajoittuvat sivustosta tulleisiin kysymyksiin! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=13)
  • Palaute: Siellä voit antaa meille palautetta ja kommentteja! Toki toivoisimme rakentavaa/positiivista palautetta, eikä pelkkää haistattelua, mutta toki sana on vapaa!

- Galleria: Sieltä löydätte sivustomme kuvat! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=5)

- Sarjakuvia: Sieltä löytyy sarjakuvia, joita voit lukea aivan ILMAISEKSI! Sen alakategorioina on sitten itse sarjakuvat! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=34)

- Disneyland: Tulossa oleva sivusto. Sen tullessa merkitsen myös sen alakategoriat karttaan, ettei nyt tarvitse merkitä pelkkää tulossa-sanaa.

- Kalenteri: Sieltä löytyy kalenterin muodossa uutisia. Kannattaa poiketa! Asioita voi usein kommentoidakin! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=8)

- Keskustelupalsta: Toimii kuten muutkin blogit, eli sen kuin menet ja puhut, kommentoit tai väittelet! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=28)

- Turinapalsta: Se on, toisin kuin nimi sanoo, sivu, josta löydät uusimpia lupauksia/bloggauksia viralliselta Aku Ankalta! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=18)

  • Aku Ankan toimituksen blogi: Kopioimme Aku Ankan virallisten kotisivujen blogista makeimmat uutiset.
  • Aku Ankka -tietoa: Sekalaista tietoa Ankkalinnaan liittyen.

- Vieraskirja: Kerrot käynnistäsi. Jätä vaikka puumerkkisi, kommentti sivustolle tai pusuja rakkaallesi! Ihan mitä vain! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=7)

- Historiaa Ankkojen silmin: Uusi kohta, jota kehitellään J-Studion historia-sivuston kanssa! Donna Duck nimittäin lopetti valitettavasti omat sivunsa ja samalla vetäytyi projektista. (http://kaak.suntuubi.com/?cat=26)

- Pirates of the Caribbean: Elokuvasarjan neljättä elokuvaa (On Stranger Tides) juhlistaakseen tehty kategoria, joka sisältää mm. tarinoita Aku Sparrow'n seikkailuista. Kannattaa penkoa alakategorioita rohkeasti, sillä en niitä kaikkia aio tähän luetella alas.

- Jääkiekkoa Ankkalinnalaisittain: Sivusto on vasta tulossa ja se on tarkoitettu juhlistaakseen vuoden 2012 jääkiekon MM-kisoja, jotka pidetään sekä Suomessa (syy juhlaan: pidetään kotimaassa) ja Ruotsissa.

- Taskarin nettarit: Mainossivu ja linkki sivustomme sivuhaaraan. Se sivu on omistettu kokonaan Taskukirjoihin liittyvään tietoon! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=29)

- Aku Ankan kotisivuille: Se on kuin lista, jossa näkyy suorat napsautukset aidoille Aku Ankan sivuille! (http://kaak.suntuubi.com/?cat=9)

 


Walt Disney

AKU ANKAN NETTISIVUT
©2020 Aku Ankka - suntuubi.com