Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Subscribe RSS

 Ankka-räp
05.08.2012 19:54 | Kääk!

NYT ON AIKA!!!

 

Puhutaan paljon Suomiräpistä, mutta nyt on Suomeen tullut uusi muoto: Ankkaräp. Lue alta ohjeet kisaan osaallistumisesta ja ennen kaikkea, mitä Ankkaräp on!

 

"

SUOMEN NOTKEANOKKAISIN NUORI RÄPPÄRI HAUSSA

Elastinen etsii loistavia räplupauksia Nelosen uudessa ohjelmassa – kilpailijahaku on alkanut!

ANKKARÄP 2012 on Nelosella 27.10. alkava upouusi musiikkiohjelma, jossa etsitään 2000-luvulla syntyneitä lupaavia räppäreitä. AnkkaRäp-kilpailuun valitaan nettihaun kautta 12 nuorta lahjakkuutta, jotka jaetaan kolmen hengen tiimeihin. Kilpailijat pääsevät kehittämään taitojaan huippuvalmentajien opastuksella ja esittämään räp-sanoituksiaan Tavastialle.

Jokaisella tiimillä on oma räp-valmentaja, joka auttaa nuoria valmistautumaan esityksiin. Valmentajina toimivat nimekkäät kotimaiset räppärit Iso H, Aste, Wava ja Uniikki. Ohjelman kummina ja tuomariston puheenjohtajana toimii Elastinen.

Hankkeessa on mukana rikkaan riimittelyn ja säkenöivän sanankäytön edelläkävijä, Aku Ankka -lehti.
Nokkapokka ratkaisee!

Kilpailijahaku on nyt käynnissä ohjelman kotisivuilla! "

 

Eli jos sinussa on sitä jotain räppäyksessäsi tai muuten vain haluat kokeilla onneasi, osallistu ihmeessä! Kunhan muistat, että sinun täytyy olla syntynyt vuonna 2012! Kaikki mukaan!

 

Lähde

 


 - Kääk! | Kommentoi
 Aku Ankan nettisivut saavat uuden ulkoasun
23.07.2012 14:03 | Kääk!

"TERVETULOA AKU ANKAN UUDELLE NETTISIVULLE!

Aku Ankka on saanut upouudet nettisivut.

Aki Hyyppä
mauaku 650

AKKARIN toimitus kutsuu kaikki vanhat tutut tutustumaan uuteen nettisivuunsa, joka napakan suunnittelun ja tiukan bittipultin vääntelyn jälkeen saadaan viimein yleisölle avoimeksi.

Vaikka sivusto näyttääkin nyt ihka uudelta ja uljaalta, suuriin sisältömuutoksiin ei ole ollut tarvetta. Edellisen sivuston suurin ongelma oli, ettei se sallinut kuvallisesti uljaita nostoja etusivulle – eipä juuri teksteinkään. Sivustomme aarteet eivät päässeet esille arvoisellaan tavalla. Tämä puute on nyt taatusti korjattu ja kaikki uljas sisältö on paremmin kaikkien Akun ystävien saatavilla.

Jos nettiprojekteista jotain voi oppia, niin mitään ei kannata pitää lopullisena totuutena tai valmiina urakkana. Osittain juuri siksi julkaisemme sivuston juuri nyt juhannusviikolla, jolloin emme edes odota kävijöiden suurta hyökyä. Haastammekin tiedät Akkarin sivuston kaikkein uskollisimmat talkoisiin! Taittakaa sanan peistä keskustelupalstalla, miten saisimme nykyisestä sivustosta vieläkin paremman. Miten artikkelit tai kirjasto pitäisi järjestää, ovatko blogit reilassa, miten teille tärkeimmät asiat pitäisi nostaa etusivulle tai mitä nyt sivustosta ikinä mieleen juolahtaakaan. Toimitus seuraa keskustelua silmä tarkkana ja takuulla toteuttaa parhaat toiveet tai ideat – teitä vartenhan me näitä sivuja ylläpidämme!

Kohtasimme muutamia teknisiä haasteita, kun toimme sisältöä vanhalta sivustolta. Galleria ja osa peleistä siirtyy vasta muutaman päivän kuluttua, mutta ohraisimmin kävi Akupedialle. Ei huolta, se palaa entistä ehompana ja helppokäyttöisempänä vuoden loppupuolella. Hiidenkirnun (Kiitos!) johdolla valikoimme 113 kiintoisinta artikkelia pahinta tiedonjanoa sammuttamaan.

Muutamia mukavia uutuuksiakin saimme, esimerkiksi paatuneita ankisteja ilahduttanee ihka ensimmäisestä Aku Ankan päivittäisestä sanomalehtistripistä alkava Al Taliaferro -kavalkadi. Uusi Päivän strippi päivittyy joka päivä tasan kello 13.13...

Toivottavasti viihdytte!

Toimituksen puolesta,

Aki

Päätoimittaja"

 

Lähde: http://www.akuankka.fi/artikkeli/tietolaari/ajankohtaista/tervetuloa_aku_ankan_uudelle_nettisivulle

 


 - Kääk! | Kommentoi
 Jatkosarjojen kesä
06.06.2012 13:35 | Kääk!

JATKISKESÄ ALKOI!

Tämä kesä onkin aivan erikoista laatua, sillä koko kesä on omistettu jatkotarinoille Akkareissa. Eli kaikille Aku Ankan tilaajille tiedoksi: kesällä keskiviikkoisin tupsahtaa postiluukusta Aku, jonka viimeinen tarina on jatkotarina.

 

Hyvää kesälukemista ja kesää toivottaa,

Kääk!

 

P.S. Kommetoittehan alas, mitä piditte jatkiksista, niin  voin vaikuttaa tulevaan.


 - Kääk! | Kommentoi
 Tupu-Hupu-Lupu -ketju
04.05.2012 18:41 | Kääk!

THL-ketju

 

Kaikki muistavat varmasti viime vuotisen kultavoittomme! Jotkut taas muistavat ja loput ovat varmasti kuulleet puhuttavan vuoden -95 kultavoitosta, joka jäikin toiseksi ainoaksi voitoksemme (tähän saakka), sekä siellä pelanneesta "Tupu-Hupu-Lupu -ketjusta". Ketju koostui tuolloin Ville Peltosesta, Saku Koivusta ja Jere Lehtisestä.

Nyt Aku Ankan kotisivuilla on kuitenkin meneillään kilpailu, jossa voit voittaa hienoja lahjoja, kun kerrot mielipiteesi siitä, ketkä voisivat olla

VUODEN 2012 MM-KISOJEN TUPU-HUPU-LUPU -KETJU

Latka_aanestys

ja lisäät henkilötietosi. Nimettömiäkin äänestyksiä saa jättää ja ne otetaan huomioon äänestyksessä. Palkinnon voi kuitenkin voittaa vain osallistumalla, sillä osallistuneiden kesken arvotaan upeat palkinnot!

 latka_aku_vaaka.jpg

Onnea Suomen Leijonille vuoden 2012 MM-kisoihin!!!

THL_mitali.jpg

 

PALKINNOT:

Latkapaita.jpgLatkapaita_taka.jpg


( Päivitetty: 04.05.2012 19:06 )

 - Kääk! | Kommentoi
 Hyvästi Vicar!
04.01.2012 00:00 | Kääk!

Osanottomme myös Kääk Ankan kotisivujen puolesta ja enköhän voi niin sanoa myös kollegojeni J-Studion, Kriitikon sekä hyvän ystäväni Penguin Kipparin puolesta!

 

Loistava ankkapiirtäjä Vicar (oikealta nimeltään Victor Arriagada Rios) kuoli nimittäin 3. tammikuuta 2012. Ja juuri tuona päivänä sattui minullakin nousemaan kuume: eli ei hyvä vuoden aloitus meillä! Toisaalta hyvä ystäväni (tosi elämästä ;) ) sattui täyttämään vuosia tuolloin ja hän lukee yhä Aku Ankkaa. Ja hänen lempipiirtäjänsä sattui olemaan juuri Vicar... Eli ei mitkään parhaimmat synttärit sitten hänelläkään!

 

Vicarin muistoksi haluan pistää alle muistokuvamme omistettuna hänelle sekä sen alle kopio Aku Ankan kotisivujen osaanotosta asiaan.

 

 

 

Aku Ankan kotisivujen surutoivotus:

"Piirtäjämestari Victor Arriagada Rios on kuollut

 

   05.01.2012


 

Suru-uutinen saavutti Aku Ankan toimituksen eilen. Piirtäjämestari Victor Arriagada Rios on kuollut 3. tammikuuta 2012. 

Taiteilijanimellä tunnettu Vicar syntyi 1934 ja työskenteli Aku Ankan pääpiirtäjänä yli kolmen vuosikymmenen ajan. Tuotteliaan Vicarin piirtämät tarinat muodostivat 1970-luvun alusta lähtien Aku Ankka -lehden selkärangan ja hänen mestarilliset piirroksensa vievät lukijansa Ankkalinnaan ensimmäisestä ruudusta alkaen.

 

Suru-uutinen saavutti Aku Ankan toimituksen eilen. Piirtäjämestari Victor Arriagada Rios on kuollut 3. tammikuuta 2012. 
 
Taiteilijanimellä tunnettu Vicar syntyi 1934 ja työskenteli Aku Ankan pääpiirtäjänä yli kolmen vuosikymmenen ajan. Tuotteliaan Vicarin piirtämät tarinat muodostivat 1970-luvun alusta lähtien Aku Ankka -lehden selkärangan ja hänen mestarilliset piirroksensa vievät lukijansa Ankkalinnaan ensimmäisestä ruudusta alkaen. 
 
Toimitus muistaa Vicarin sydämellisenä herrasmiehenä, joka liikuttui syvästi suomalaisten fanien lämpimästä vastaanotosta kahdella Suomen-vierailullaan vuosina 2001 ja 2004. Liikuttava kuva on piirretty ensimmäisen vierailun jäähyväistunnelmissa. "

 

Ilta-Sanomien surutoivotukset Vicarille on luettavissa alta:

 

"

Suurta suosiota nauttinut chileläinen Aku Ankka –piirtäjä Vicaron kuollut.

Vicar, oikealta nimeltään Victor Arriagada Rios kuoli keskiviikkona kärsittyään pitkään leukemiasta. Vicar oli kuollessaan 77-vuotias.
 
Vicar ehti elämänsä aikana piirtää useita sarjakuvia, ja hän oli myös Suomessa erittäin suosittu. Hänen piirtämiään sarjakuvia julkaistaan miltein joka Aku Ankan numerossa.
 
Vicar vieraili Suomessa kahdesti, vuosina 2001 sekä 2004. "

 

Lähde Aku Ankan kotisivuiltaIlta-Sanomilta, kynttilöistä sekä kuva Vicarista Akun kanssa.

(Viimeisin lähde sisältää englanninkielisen suruvalittelun ja Ilta-Sanomien sivuilta löytyy heidän oma omistuskuva Vicarille, joka oli liian iso tänne.)


( Päivitetty: 04.05.2012 19:05 )

 - Kääk! | Kommentit (1)KommentoiWalt Disney

AKU ANKAN NETTISIVUT
©2020 Aku Ankka - suntuubi.com